Ben jij een beginnend blogger en zoek je een leuk blog waar jouw berichten geplaatst worden? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wat zoeken we?

Op deze site vind je de diverse websites die in het beheer zijn van INNONET Media. Voor deze blogs zoeken we mensen die graag schrijven en het leuk vinden om regelmatig nieuwe artikelen aan te leveren. De websites van INNONET Media bieden je de perfecte gelegenheid om ervaring met het schrijven voor internet op te doen. Wij zullen je hierbij zeker ondersteunen, o.a. met handige tips op het gebied van bloggen.

Er is een grote diversiteit in het aanbod aan websites die we beheren. Vind je het bijvoorbeeld leuk om op YouTube filmpjes te zoeken, dan zou een videoblog voor jou ideaal zijn. Schijf je graag over vakantie, life-style, tv-programma’s of juist zakelijke onderwerpen, we hebben vast een passende website voor je! En we proberen zeker 1x per maand een nieuw blog toe te voegen of een bestaand blog een flinke boost te geven.

Wat bieden we je?

Onze bloggers schrijven voor ons, omdat ze het leuk vinden, vrijwillig dus. We bieden je volop gelegenheid ervaring op te doen met bloggen met tips van een ervaren blogster. Je blogs worden door onze eindredactie gecontroleerd voor plaatsing zodat er geen spelfouten in staan en de SEO goed in orde is. We stellen eisen aan de kwaliteit van de blogs, omdat we alleen op die manier kunnen groeien in bezoekersaantallen en dat een belangrijke doelstelling is.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en horen graag van je! Reageren kan via mail@innonet-media.nl.