Heb je advies nodig bij een aankoop? Check dan of Scoet er al een koopgids over heeft. Op Scoet.nl vind je koopgidsen en reviews van allerlei producten en onderwerpen. Van supboard tot boomstamtafel en van kleurboek tot drone, Scoet heeft er een koopgids van verzameld.

Elke Scoet koopgids bevat handige tips waar je op moet letten bij je aanschaf, maar ook webshops waar je het product kunt aanschaffen. Wekelijks verschijnt er minimaal 1 nieuwe koopgids.

INNONET Media biedt diverse mogelijkheden voor adverteerders om deel te nemen aan Scoet.

  • Koopgids aanleveren over een onderwerp naar keuze voor €50,00. De koopgids blijft gedurende het bestaan van Scoet onder mijn beheer (INNONET Media). Je artikel mag 2 externe links en 3 afbeeldingen bevatten en dient verder minimaal 350 woorden te bevatten aan unieke content. Bij een gesponsorde koopgids komen geen links naar concurrenten te staan.
  • Link toevoegen aan een bestaande koopgids voor €7,50. Je link wordt dan in samen met andere passende leveranciers getoond.

Meer informatie

Neem contact op met stephanie[at]innonet-media.nl als je een koopgids of link wilt reserveren. We garanderen een snelle afhandeling en goede plaatsing met aandacht op social media en onze nieuwsbrief.
Bekijk Scoet

Over Scoet.nl

Facebook: 20 volgers

Nieuwsbrief abonnees: 505

Bezoekers: 200 per maand (maart 2017)

Peildatum: 6 april 2017